ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΑΣ ΜΕ ΑΦΟΣΙΩΣΗ,
Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ, BUSINESS MARKETING & DESIGN LOBBY

“Επιστρέφοντας από την Αμερική όπου σπούδασα business marketing αφιερώθηκα στο design λόγω και της οικογενειακής επιχείρησης που είχαμε. Ωστόσο από τη φύση μου δεν είμαι άνθρωπος του “φαίνεσθαι“ αλλά άνθρωπος που λατρεύει να αναδεικνύει τη δουλειά των άλλων και να τους δικτυώνει. Έτσι δημιούργησα την πρωτοποριακή διαδικτυακή πλατφόρμα design lobby η οποία συνδέει τα καλύτερα και βραβευμένα δημιουργικά ταλέντα της Ελλάδας από διάφορες ειδικότητες όπως αρχιτεκτονική, design, φωτογραφία και Branding με τους κατάλληλους πελάτες ανά τον κόσμο. Ήταν ένα φιλόδοξο project που απαιτούσε απόλυτη αφοσίωση, την ίδια που επιδεικνύει ένας Masterblender για να δημιουργήσει ένα εξαιρετικό σκωτσέζικο ουίσκι. Δικός μας στόχος είναι να παρουσιάζουμε Έλληνες σχεδιαστές στους πελάτες μας και να τους προωθούμε ταυτόχρονα σε κάθε επίπεδο. Αυτή τη στιγμή αρχιτέκτονες-μέλη του designlobby συμμετέχουν σε διαγωνισμούς για διαμόρφωση εσωτερικών χώρων και φυσικού τοπίου σε όλο τον κόσμο, από τη Σαγκάη μέχρι το Πεκίνο και την Καμπότζη. Βοηθάμε τους Έλληνες δημιουργούς να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Πιστεύω ακράδαντα ότι αν αφοσιωθείς σε ένα project που αγαπάς έχεις κάνει το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα για να τα καταφέρεις!”

“Πιστεύω ακράδαντα ότι αν αφοσιωθείς σε ένα project που αγαπάς έχεις κάνει το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα για να τα καταφέρεις!”

ΤA ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ FAMOUS GROUSE, FAMOUS FOR A REASON feather-red

«ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ BLEND ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ MALT & GRAIN WHISKY, ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΗ ΦΙΝΕΤΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ» MATTHEW GLOAG, 1909

ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ

Οι πρώτες ύλες, η τεχνογνωσία και η επιμονή μας στην ποιότητα και στην παράδοση, έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργήσουμε ένα whisky με ισορροπημένο χαρακτήρα και μοναδική γεύση.

ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ

Ο ιδρυτής μας Matthew Gloag από τα μέσα του 1800, αναζήτησε τους καλύτερους συνεργάτες και προμηθευτές, με το ιδανικό blend κατάρτισης και αυθεντίας. Ήταν οι άνθρωποι που δημιούργησαν το Famous Grouse. Το όραμά τους ήταν απλό: να φτιάξουν το καλύτερο blended whisky. Και τα κατάφεραν.

ΑΦΟΣΙΩΣΗ

Το αγαπημένο whisky της Σκωτίας δημιουργήθηκε το 1897 από τον Matthew Gloag, του οποίου η υπογραφή είναι τυπωμένη επάνω σε κάθε φιάλη του Famous Grouse ακόμα και σήμερα. Στο αποστακτήριο Glenturret στο Crieff – το αρχαιότερο ακόμα εν λειτουργία αποστακτήριο στη Σκωτία- ακολουθούμε τις αρχές του Matthew Gloag με συνέπεια, σεβασμό και πάθος σε ό,τι κάνουμε.

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ

Με το πέρασμα του χρόνου το Famous Grouse εξελίχθηκε, αλλά οι βασικές αρχές του παραμένουν ίδιες. Οι καλύτεροι σπόροι κριθαριού, αγνό Σκωτσέζικο νερό και προσεκτικά παλαιωμένα sherry και bourbon βαρέλια, δημιουργούν το μοναδικά πλούσιο, ολοκληρωμένο και γλυκό whisky.